30 SET. XX Trobada dels pobles del parc natural. ESLIDA.

Territori Espadà naix davant la necessitat comuna de crear una xarxa que dinamitze els pobles del Parc Natural de la Serra d’Espadà. Una xarxa de contactes, relacions i afectes que connecten a totes aquelles persones que viuen, estimen o treballen la Serra.

Dins d’aquest projecte de comunicació s’inclou la Trobada dels pobles del Parc Natural de la Serra d’Espadà, un esdeveniment itinerant dirigit a donar a conéixer l’espai protegit, els seus pobles i les seues iniciatives patrimonials i naturals.

En 2022 celebrem la seua dinovena edició, cosa que significava que ja havíem passat pels 19 pobles que conformen aquest parc natural. Tot un assoliment.

Amb molta il·lusió hem començat la segona ronda. La trobada serà enguany, el 30 de setembre al poble d’Eslida. I aprofitarem per a celebrar el 25 aniversari de la declaració de la Serra d’Espadà com a Parc Natural.

Com és tradició s’organitzarà al matí la fira de productes, artesania, pobles i associacions. La jornada inclourà tast de cerveses artesanes, oli, formatge, vi i mel. I s’organitzaran tallers sobre suro, apicultura i espart. Després de la pausa del menjar tindrà lloc la V Trobada d’Entitats, l’excusa per a reunir-nos de manera informal i presentar noves iniciatives que s’estan desenvolupant al parc natural. Realitzarem una visita guiada per l’entorn del municipi el fil conductor del qual serà l’aigua, donarem a conéixer el Pla de Participació Ciutadana sobre el Sistema Alimentari d’Eslida i se presentarà el Catàleg del Patrimoni d’Eslida.

Ací teniu el programa complet:

Deja un comentario