Campanya 25 ANYS PER A TU.

El pròxim 𝟐𝟗 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑, es compliren exactament 25 🅰️🅽🆈🆂 de la declaració del Parc Natural de la Serra d’ Espadà. 🎉🎉Desitgem compartir aquesta celebració i, amb motiu d’aquest aniversari, des del parc hem preparat una sèrie d’activitats per a festejar-lo amb tot el que ens vulga acompanyar.

La proposta està englobada dins del Projecte de Dinamització 🅣🅔🅡🅡🅘🅣🅞🅡🅘 🅔🅢🅟🅐🅓À, i comptem amb el suport de la 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐉𝐚𝐮𝐦𝐞 𝐈 𝐝𝐞 𝐂𝐚𝐬𝐭𝐞𝐥ló, a través del Programa d’Extensió Universitària.

Volem fer partícips, en aquest aniversari, a les diferents associacions, entitats i persones que tenen relació amb l’àmbit territorial del parc natural i organitzar amb elles activitats que abasten una part de l’espai natural protegit.

ᕼem dissenyat cinc activitats per a posar en valor les característiques ambientals, culturals i patrimonials del parc natural, comptant amb persones que coneixen i treballen en aquesta serra. El disseny de la proposta servirà també per a fer 𝗱𝗶𝗳𝘂𝘀𝗶ó 𝗱’𝗮𝗹𝗴𝘂𝗻𝗲𝘀 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝘀 𝗶𝗻𝗶𝗰𝗶𝗮𝘁𝗶𝘃𝗲𝘀 que es desenvolupen en els 19 pobles del parc natural.

La informació de les activitats estarà a la pàgina web del parc natural:

https://parquesnaturales.gva.es/es/web/pn-serra-d-espada/serra-d-espada



Deja un comentario