ESLIDA recupera trinxeres de la Guerra Civil com a recurs turístic

SONY DSCEslida ha iniciat l’any amb la posada a punt de les trinxeres de la Guerra Civil i el Molí de l’Aire. L’actuació que s’ha dut a terme durant els mesos de novembre i desembre ha consistit en la neteja, adequació i posada en valor de les trinxeres i el molí situat en un dels apèndixs del Puntal de l’ Aljub.

Els treballs de neteja i esbrosse de la vegetació de tot el perímetre de la plataforma han deixat al descobert els pous i les zones de descans, així com l’accés a la cova situada sota el molí i que ha romàs tapada durant molts anys. Entre les actuacions realitzades també s’ha dut a terme la neteja i adequació de les sendes que discorren des del cementeri i el Calvari.

SONY DSC

La tasca interpretativa és també molt important per la qual cosa els treballs s’han completat amb la senyalització i l’elaboració de cartells indicatius i explicatius, a través de fotografies i dibuixos que detallen la història de cadascun dels elements que conformen l’entorn i en els quals s’aprofundirà més endavant en la web.

SONY DSC

Fonts municipals han destacat la «necessitat de promocionar i posar en valor el nostre patrimoni i riquesa natural per ser una font econòmica important i un motor dinamitzador de turisme».

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: