XVI Trobada del pobles. LA FESTA

maxresdefault

Mancant alguns serrells ja tenim quasi tancades les activitats amb les quals participants i visitants podran gaudir.

Començarem la jornada amb un itinerari interpretatiu amb l’associació Pas a Pas i Itinerantur. Caldrà matinar perquè està previst l’inici a les 9:00 h.

El FES Espadà, el festival d’Arts Escèniques a la serra d’Espadà estarà present i estan planificant 3 actuacions. Els dolçainers de Tales actuaran de forma itinerant i faran d’unió entre les diferents propostes del FES.

Espadán Quartet també estarà present per a ambientar musicalment la jornada i estem gestionant una possible actuació en l’Església, per la seua bona acústica.

El Museu Etnogràfic estarà obert, a més de la seua interessant proposta expositiva explicarà recopilació de fotografies.

El Club d’Espeleologia de Tales oferirà també una xarrada i l’ajuntament vol organitzar una sessió de Taichi en el safareig

Sargantana Aventura estarà present tot el dia, en la zona d’escalada, amb tallers de cabuyería i amb un rocòdrom portàtil o una tirolina.

Viunatura oferirà també durant tot el dies tire amb arc i instal·larà un slack line o pont mico.

El menjar popular serà cortesia de l’ajuntament i enguany posarem especial interès en el parament per a produir el menor residu possible. La proposta és proporcionar cazuelitas i gots amb el logo de territori o de la Trobada pensats per a diversos usos i evitar en la mesura del possible l’abús de plàstic. Amb els coberts també. Tenim propostes alternatives que són compostables.

1 comentario

Leave a Comment

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s