Voluntariat Ambiental amb la SASE

Voluntariat SASE.jpg

Objectius
Amb el programa de voluntariat ambiental als Parcs Naturals de la Serra d’Espadà i Calderona 2018, la Societat d’Amics de la Serra d’Espadà (SASE) pretén col·laborar amb les administracions locals i autonòmiques en la prevenció dels incendis forestals, contribuint d’aquesta manera a la protecció i conservació del nostre patrimoni natural.

Voluntaris
El programa s’adreça a les persones majors de 18 anys interessades en la conservació d’aquests espais naturals protegits que es puguen comprometre a passar una setmana duent a terme tasques de vigilància i sensibilització per a la prevenció dels incendis forestals.

Activitats
Els voluntaris, organitzats en grups de tres i dotats amb els corresponents vehicles, realitzaran rutes diàries per alguns dels indrets amb més valor natural dels Parcs. També aprofitaran per acostar-se a les àrees recreatives, informant els usuaris per a garantir el bon ús i manteniment d’aquests espais.

Logística
Els voluntaris rebran la corresponent capacitació per al correcte desenvolupament de la seua tasca. La SASE es farà càrrec de totes les despeses dels voluntaris durant la vigilància (assegurances, allotjament, manutenció i transport) i proporcionarà tots els materials i equips que siguen necessaris. El punt d’eixida i d’arribada dels voluntaris serà l’alberg La Surera en Almedíjar (C/ Carboneras, 4), on també faran nit.

Inscripcions
Les inscripcions es tramitaran mitjançant el correu electrònic. La informació que heu d’enviar és: nom i cognoms, edat, domicili i telèfon de contacte. També haureu d’indicar la setmana que teniu disponibilitat per a realitzar el voluntariat, és a dir:
– del 20 al 26 juliol
– del 27 juliol al 2 d’agost
– del 3 d’agost al 9 d’agost
– del 10 al 16 d’agost

Per a més informació podeu telefonar al 634 54 09 56, 659 08 43 37 o escriure a secrsase@serra-espada.org

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: