30 GEN 21. Celebra el Dia de l’Arbre amb CONNECTA NATURA.

CANCELADA

«El proper 30 de gener celebrem  la VI Edició del Dia de l’Arbre. Des de Connecta Natura ja fa 3 anys que el celebrem fent una jornada de voluntariat per plantar  fruiters de varietats tradicionals de la Serra d’Espadà a les finques que tenim en custòdia a la Vall de Xinquer, Alcudia de Veo. Aquest any, tot i les circumstàncies ho volem seguir celebrant amb tots i totes vosaltres així que, no hi falteu!»

«Parlarem de la importància de la gestió del nostre entorn agroforestal, i explicarem bones pràctiques de plantació i manteniment d’arbres. Després plantarem varietats de fruites tradicionals que hem recuperat dins el projecte «Empelts de la Memoria», part important del patrimoni cultural i natural de la Serra d’Espadà que actualmetn corre el risc de desapareixer» 


«Cal que porteu: Esmorzar i dinar, una ampolla d’aigua (i/o qualsevol beguda refrescant), roba d’abric (millor si són vàries capes), calçat i roba còmode per anar per la muntanya i treballar i guants per treballar (si en teniu).COVID: Dies abans us enviarem un formulari que haureu de portar imprès i firmat de manera individual  el dia 30 . L’activitat es realitzarà íntegrament a l’aire lliure i es mantindran les mesures de seguretat adients (obligatori ús de mascareta, disposarem de gel hidroalcohòlic i es mantindrà la distància de seguretat).»

Les incripcións s’han de realitzar enviant un correu electrónic a:

info@connectanatura.org

amb l’asumte «Dia de l’Arbre» i indicant en nombre d’asistents.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: